Reviews

Review:  Curaçao Dolphin Therapy Center              2014


We came to know Inger as a very friendly and enthusiastic person. She was always very helpful and willing to take over tasks.

 

She provides service in a consistently positive and helpful manner and handles stress in busy times. Working with the children she showed extraordinary care and she could very well adapt to the working environment of an interdisciplinary team of therapists and to the needs of the international families.

Inger is reliable, conscientious, flexible, calm and made a good connection to our therapy children and adults.

 

We feel confident in recommending her without reservations for employment or any other endeavors she chooses to pursue.


REview:  oud-collega                                                        2015


Een aantal jaar geleden heb ik Inger leren kennen op de werkvloer. Het klikte gelijk. Wat al snel duidelijk werd is dat Inger goed ziet wat een kind of jongere nodig heeft. Ze speelt daar op in met geduld en verliest hierbij de belangrijke dingen niet uit het oog. Inger is een gezellig en open persoon. Ze is niet bang voor een uitdaging en een harde werker.


Review:  ouders                                                                   2017


Spontaan, zeer enthousiast en altijd vrolijk.

 

In januari 2015 waren wij, na 9 jaar iemand gehad te hebben die er helaas mee ging stoppen, op zoek naar een ervaren vervangster voor onze dochter met beperkingen en een onbehandelbare epilepsie waardoor haar spraak helaas achterbleef in de ontwikkeling. Het was heel moeilijk om een geschikt iemand te vinden.

 

Met al haar diploma's en ervaring, die zij o.a. op Curaçao bij het CDTC (Curaçao Dolphin Therapy Center) heeft opgedaan waar wij haar voor het eerst ontmoetten en zij intern was, was ze toevallig de 2 weken gedurende de therapie bij onze dochter ingedeeld (toeval bestaat niet) en hadden wij onze keuze snel gemaakt en daar zijn wij meer dan 100% tevreden over.

 

Het moet immers ook klikken tussen onze dochter en Inger en dat zat meteen wel goed. Als wij tegen onze dochter zeggen dat Inger eraan komt, dan gaat ze helemaal uit haar dak.

Inger onderneemt met onze dochter veel activiteiten zoals zwemmen, paardrijden en huifbedpaardrijden bij Stichting Dupla. Ook doet ze veel aan sensorische integratie (prikkelverwerking / zintuiglijke waarneming) en keuzes leren maken etc. Ze is in nov. 2016 ook naar Curaçao gekomen ter ondersteuning en toen kon ze de therapie van de andere kant meemaken.

 

Verder is Inger zeer consequent en heeft altijd oog voor haar cliënt. Dit bleek toen onze dochter een keer een zeer zware toeval kreeg en zij gelukkig goed handelde volgens het protocol. Wij bevelen Inger dan ook erg aan voor andere gezinnen.

 

Fam. de Jong

 

Review: Klant                                                                       2017


Via de website www.nationalehulpgids.nl heb ik Inger leren kennen. Na twee gesprekken waarin wij nader hebben kennisgemaakt en de zorgvraag concreet hebben geformuleerd, is Inger als persoonlijk begeleider/zorgverlener met mij mee geweest voor een lang weekend naar Duitsland. Tijdens dat weekend heeft Inger mij op een zorgzame en kordate wijze begeleid en ondersteund bij de dagelijkse, persoonlijke verzorging.


Inger werkt vanuit een duidelijke en transparante visie, is flexibel ingesteld en toont daarbij ook veel respect voor degene die zij ondersteunt. Bovendien kan Inger een zakelijke houding uitstekend combineren met een wat persoonlijker contact.


review: ouders                                                                    2018


Vanaf januari 2018 begeleidt Inger onze zoon bij het plannen en overzicht houden van zijn huiswerk. Inger doet dit vol enthousiasme en speelt daarbij in op de kwaliteiten van onze zoon. Hierbij verliest ze het doel niet uit het oog en is het tegelijk voor onze zoon een feestje als Inger komt. Inger heeft een warme persoonlijkheid en biedt ons een luisterend oor. Ze was bereid deze voor haar nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij en onze zoon zijn heel blij met Inger.

review: ouders                                                                     2018


Inger heeft een aantal maanden elke week een paar uur met onze tienerdochter "gewerkt". Zelfredzaamheid bevorderen middels spel, vrijetijdsbesteding zoeken, elke keer dat Inger kwam was het voor onze dochter een feestje. Budgettair past het even niet meer, maar ik hoop in de nabije toekomst weer gebruik te kunnen maken van Maatwerk met Zorg.